Nordlab A/S, Skagen

Nordlab A/S er et privat, uafhængigt laboratorium beliggende på havnen i Skagen. Aktieselskabet blev stiftet i slutningen af 1999 af en række fiskevirksomheder, -eksportører og virksomheder med tilknytning til fiskeindustrien. 

Den 1. marts 2000 overtog Nordlab A/S laboratoriedriften fra Nordlab Aps. Laboratoriet har nu i mere end 30 år serviceret fiskeindustrien i Nordjylland med analyser og andre former for hjælp.

En stor del af Nordlabs analyser udføres som akkrediterede analyser iht. ISO 17025 standarden - DANAK akkreditering: TEST Nr. 172. Oplysninger om akkreditering kan findes her www.danak.dk

Vores almindelige forretningsbetingelser finder du ved at følge dette link.
Se forretningsbetingelse (PDF)Se vores DANAK-certifikat (PDF)


Personalet

Her til højre kan du få sat ansigt på os, så du kan se, hvem du har kontakt med.

Alle laboranter har over 15 års erfaringer med praktisk analysearbejde, og vi gør meget for hele tiden at udbygge vores viden - specielt i relation til fisk, skaldyr og foder.

To af os har mere end 25 års erfaring med analyser i relation til produktion og produkter baseret på fisk og skaldyr. Torben Kristensen har arbejdet inden for området siden 1984 – og er stadig tilknyttet Nordlab A/S som kvalitetsansvarlig.


Aktionærerne

Nordlabs aktionærkreds består af en række fiskeindustrier, -eksportører og virksomheder med tilknytning til fiskeindustrien. Aktionærerne er typisk hjemmehørende i den nordlige og nordvestlige del af Jylland. De har et stærkt ønske om at bevare et ”lokalt” laboratorium med fokus på analyse af produkter baseret på fisk og skaldyr. Samtidigt skal laboratoriet besidde faglig viden om produkterne og lovgivningen på området, så laboratoriet også kan rådgive.


Bankoplysninger

Sparekassen Vendsyssel
Sct. Laurentii Vej 33
9990 Skagen
Reg. nr. 9070 - Konto nr. 1627543456

IBAN Number: DK9290701627543456
BIC-code/Swift: VRAADK21